torsdag 30 april 2015

Skidresa till Dolomiterna, Canazei

Den 7 februari styrde maken bilen mot Danmark och Kastrup flygplats. Framför oss körde familjen Wahlgren/ Axelsson. När vi landat i Innsbruck, åkte vi buss x antal timmar innan vi kom fram till Canazei.
Vår lägenhet var toppenfin.
Såg nu att jag hade stavat fel och glömt bokstäver i Dolomiterna, det är tillrättat på layouten iallafall.










Har precis börjat med ett nytt månadspaket från Sirap i Paris. I det paket fanns ett molnpapper som skulle varit perfekt till min första layout om vår resa till Canazei. Tyvärr var det slut, men de hade ett annat minst lika bra papper att använda. Det randiga och lodräta pappret och de glittriga bokstäverna kommer också från månadspaketet.

måndag 27 april 2015

Skidläger i Tandådalen


Lite lucia i skolan på förmiddagen och några vanliga lektioner innan du fick ledigt för att åka upp på skidläger till Sälen och Tandådalen.










 Layouten är gjord efter denna skiss. Fler skiss och andra utmaningar hittar du på Swe bloggen.

måndag 20 april 2015

Första scoutlägret

Nu så fick du åka på ditt första scoutläger, som du har längtat. Du tilltalade bara med mamma när frågade om du fick tända elden på morgonen i ert läger, annars ignorerade mig hela veckan.










 Första gången jag ritar en skiss. Det var lite läskigt att skapa efter sin egen skiss, men det gick ju vägen. Du hittar mer inspiration inne på Swe bloggen.

lördag 18 april 2015

Nyckelpigetårta

Denna tårta har gjort varje skolavslutning sedan Felicia slutade i förskoleklass, denna gången slutade hon i 6:an...

















 Denna layout är gjord efter denna färg- & fotoutmaning. Vad mer passande kan en nyckelpigetårta passa till utmaningen?!?!?
Fler färgutmaningar hittar du på Swe bloggen.

måndag 6 april 2015

Skolavslutning, Felicia

Så var den här den sista skolavslutningen på mellanstadiet. Tråkigt nog hölls den i skolans gymnastiksal...












Ibland lever inspirationen ett eget litet liv. Sträcken bakom fotona på layouten har hamnat på sidorna på min layout. Vill du ser hur de andra inspiratörerna har tolkat denna skiss och andra utmaningar kika in på Swe bloggen.